Történetünk

Szójamag KftCégünk 2016.-ban alakult elsősorban a szója vetőmag termeltetésre és forgalmazásra.

Célunk a kiváló minőségű szója vetőmag biztosításán túl a termesztéstechnológia fejlesztése, új megoldások kipróbálása és bevezetése. Főként a növényvédelmi technológiák területén.

Fontos feladatunk a termelők munkájának segítése, szaktanácsadása az egész termelői folyamat során.

A vetőmag mellé "szervízt", termesztési tanácsokat, megoldásokat is adunk. Végig kísérjük a vetőmag útját az egész termesztési folyamat során át a szója értékesítéséig.

Családi cégünk az AGROMÉDA KFT. 1993-ban alakult. Kizárólag mezőgazdasági termeléssel foglalkozunk a szója mellett kalászos gabonát és kukoricát termelünk.

Dinamikus fejlődésünk során 2015-ben elértük, hogy a termelési és a kereskedelmi tevékenységet szétválasszuk. Ekkor került sor a SZÓJAMAG KFT. megalakítására.

Fajtaválasztékunkban megtalálhatóak a legkorábban érő fajtáktól az október közepén - végén érő középérésű fajtáig, amelyekből a termelő kitudja választani az igényeinek megfelelőeket.

Együttműködünk a SUMI-AGRO HUNGARY KFT.-vel, a GALLDORF KFT.-vel és a Lengyel  AGE-SOJA céggel, melynek szuper korai másodvetésben is beérő ANNUSHKA fajtáját csak cégünk szaporítja és forgalmazza kizárólagos joggal.

Vetőmagjainkat önállóan és nagykereskedelmi partnereinken keresztül értékesítjük.

Alapítótagjai vagyunk a MAGYAR SZÓJA NONPROFIT KFT.-nek és a MAGYAR SZÓJA ÉS FEHÉRJE NÖVÉNY EGYESÜLET-nek.

Örömmel üdvözöljük honlapunkon. Tekintsék meg fajtaválasztékunkat, nézzék át különböző szakmai fórumokon elhangzott előadásaink anyagát vagy a sajtóban megjelent szakcikkeket.

Kérdéseikkel bizalommal forduljanak hozzánk.


Dr Bárány Sándor